Uit het hart gegrepen

Geachte heer ter Heyne,

Uw verhaal, uw aanklacht is mij uit het hart gegrepen.
Ik heb het boek nog maar voor een klein stuk gelezen maar alvast (misschien voorbarig) drie opmerkingen;
1. Reclame kan ik missen als kiespijn maar ik mis echt, heel erg, duidelijke, eerlijke, simpel te begrijpen productinformatie.
2. Het verbaast mij dat organisaties als Milieudefensie en Greenpeace totaal geen belangstelling hebben voor dit onderwerp. Ik denk: een ‘mens’ is ook een dier met als mogelijk bijzonder kenmerk dat hij ook in een ‘geestelijk’ milieu leeft. En dat milieu wordt heftig vergiftigd met reclame. Mijn pogingen om ze interesseren zijn mislukt.
3. U wijst erop dat het bij het uitbannen van reclame gaat om een kleine stap. Inderdaad. Ik hunker naar een grotere stap namelijk dat niet langer mogelijk is om met ‘dood, dom’ geld rijker te worden dan met nuttige arbeid,

Met vriendelijke groet,
Frans van Zelm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *